Bobcat bérlés Budapest

Bobcat bérlés, földmunkagép bérlés Budapest, minikotró bérlés, gép bérlet, gépkölcsönzés. Béreljen Bobcat földmunkagépet Csepeli XXI. kerület személyes átvétellel vagy kiszállítással is. A gépeket tisztán, tele tankolva azonnal munkára készen adjuk át. Bobcat bérlés árak miatt hívja kollégánkat vagy tekintse meg weboldalunkon a földmunkagép bérlés árak -at. Ha nincs olyan kezelője, munkatársa, aki ért a Bobcat kezeléséhez akkor kérheti a gép bérlését kezelővel is. Munkatársaink, munkagép kezelőink magasan képzett gyakorlott gépkezelők, akik sok óra gyakorlatot szereztek sokféle munkafolyamattal. A gépkezelő ára óradíjas, kérjen árajánlatot telefonon, vagy tekintse meg ár listánkat. A gépek kezelése könnyen, gyorsan megtanulható, akinek van jogosítványa annak már általában nem okoz gondot a Bobcat betanulása. Ha kezelővel bérlik a járművet akkor nem kérünk kauciót. A Bobcat munkagépek lengéscsillapított, pattogásgátlóval vannak felszerelve, nem szórják szét a kanálba vett anyagot. A Bobcat robosztus felépítése komoly munkára lett tervezve, a fürge mozgás nagy teherbírással társul. Alsó súlypontja miatt nem könnyen borul fel, a hátulról előre nyúló emelőkarok, a hátsó ellensúly kiegyenlíti az első kanál terhelését, ezért nagyon jó terhelési és dinamikai mutatókkal rendelkezik ez a csúszókormányzású földmunkagép.

A Bobcat csúszó kormányzású, ami annyit jelent, hogy nem képes elfordulni a kereke. A kerekek a gép testével párhuzamosan kerültek felszerelésre, és az irányváltás a forgási sebesség és a forgási irány változásával jön létre. Ezért nincs kormánymű, kormánykerék, hanem botkormány vezérléssel lehet a járművet irányítani. Cserébe nagyon fürge, gyorsan szinte helyben megfordul rendkívül kis sugarú körben. A Bobcat földmunkagépek kifejezetten ajánlhatók családi házak, ingatlanok területén végzett karbantartási, földmunka feladatokra, medence ásáshoz, tereprendezésre stb.

A bérelhető Bobcat földmunkagéppel sokféle munka elvégezhető, néhány a teljesség igénye nélkül:

 • Medence, kerti tó kiásása,
 • Kertépítés, terep egyengetés, építkezéshez terep előkészítése, dózerolása,
 • Bozótírtás, fagyökerek kiemelése, fakitermelés,
 • pince, mélygarázs helyének kiásása, föld kitermelése,
 • kemény sziklás föld kiásása,
 • raklapos építőanyag stb. mozgatása az adapterként felcsatolható targonca villákkal
 • oszlopfúrás adapterrel akár 90cm átmérő 6méter mélyre.
 • Közműárkok kiásása, csatornázáshoz, vízvezeték, villamos vezetékek helyének,
 • Felépítmények alap kiásása, felújításnál épületen belül is képes a jármű a föld kitermelésére,
 • nagyon kis szélességű nyílászárón is befér, illetve kijön.
 • A hidraulikus bontókalapács adapterrel teljeskörű bontási munkát is végezhetnek a Bobcatel.
 • Bontási munkák után a sitt és törmelék összeszedése és szállítójárműre rakodása.

Ingyenesen mérjük fel a munkát részletekért hívjon a fenti telefonszámon. Megbízható gépkezelőt kérhet a Bobcathez, aki maga színvonalon végzi a gépkezelést és sokszáz helyszínen végzett földmunkát és egyéb építőipari jellegű munkát akár építésről, akár bontásról volt szó.

Bobcat bérlés Budapest

A Bobcat bérlés nem csak kényelmesebbé teszi az elvégzett munkát, hanem sokkal gyorsabbá is, hiszen az emberi munka költségeiben és mennyiségében sem tudja felvenni a versenyt egy földmunkagéppel. A lapátolás nem hatékony, viszont fárasztó munka, a nap végére egyre csökkenő teljesítménnyel. Egy gép mindig egyforma teljesítményt nyújt, ha rendesen karban van tartva és töltenek bele üzemanyagot.

Bobcat bérlés kezelővel vagy kezelő nélkül is

Ha valaki nem szeretne a gép betanulásával foglalkozni, akkor is bérelhet tőlünk Bobcatet kezelővel. Ebben az esetben nem kell kauciót fizetni. A gépkezelő a bérlő kívánsága és útmutatásai alapján végzi el a munkát.

Bobcat bérlés Budapesten a XXI. kerületben Csepeli telephelyünkön személyes átvétellel, vagy kérésre külön költségen ki is szállítjuk a munkagépet, illetve a munka végeztével vissza is hozzuk.

Milyen okmányok szükségesek Bobcat bérlés esetén?

Cég esetén:

 • Érvényes Cégkivonat.
 • Aláírási címpéldány.
 • Meghatalmazás, Amennyiben nem az aláírási címpéldányon szereplő személy a bérlő.

Magánszemély esetén:  

 • Lakcím kártya, személyi igazolvány.
 • Kaució megbeszélés szerint.
 • Ha gépkezelővel bérli a munkagépet nem kérünk kauciót.

A Bobcatet tisztán, tele tankolva adjuk át, és így is várjuk vissza.

Minimális bérlési idő 24-óra!

A gépek használatáért és a balesetmentes munkavégzésért a bérlő felelős, a bérlés elején és a végén a munkagépek állapotát együttesen átnézzük. A bérlési időszak végén a bérlőnek le kell tisztítania a munkagépet és tele kell tankolni, hogy a következő bérlő is egyből tudjon vele dolgozni. Ha fentiek nem történnek meg akkor jogosultak vagyunk a gép tisztítására és az üzemanyag tankolásra külön díjat felszámolni. A gépekkel csak olyan munkákat lehet végezni, amelyek nem okozzák a munkagép meghibásodását, túlterhelését.

Bontásnál ügyelni kell arra, hogy a gép súlyát a födém elbírja, ha épületben dolgozunk, ha kint a szabadban, az aknatetőket kell elkerülni, (vízóra akna, emésztő stb.), hogy a gép ne szakadjon be. A bontásnál a törmelék lehullása, bedőlése okozhat problémát, a gép épségére a bérlő vigyázni köteles. A mozgás előtt minden esetben győződjünk meg róla, hogy a gép hatósugarában nincsenek emberek illetve nem borítunk fel semmit, nem megyünk semminek. A Bobcat mozgása szokatlan lehet annak aki csak személyautót vezetett idáig, viszont nagyon gyorsan és könnyen megtanulható a kezelésük. A Bobcat 15km/ó sebességgel képes a közlekedésre ezért szállító járművel kell a munkavégzés helyszínére szállítani, illetve onnan vissza a telephelyre. Bobcat bérlés áraink nem tartalmazzák a gép szállításának a díját. A munkagép Csepelen a telephelyen átvehető munkaidőben, a kiszállítás költsége külön megbeszélés alapján kerül kiszámításra. Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésre.

Kérjen ingyenesen árajánlatot, hívjon a fenti telefonszámon.