Kapcsolat

Béreljen Bobcat mini kotrógépet a földmunka végzéshez, nem fog csalódni benne! Ezek a gyors és fürge mozgású csúszó kormányzású gépek nagyon nagy mennyiségű munkát képesek elvégezni nagyon rövid idő alatt nagyon kis helyen. Akár bontásra szeretné használni a Bobcatet akár építésre, jó választás, hiszen kifejezetten ilyen és ehhez hasonló célokra lettek ezek a gépek kifejlesztve. A Bobcat bérlés árak és az építőipari gépek széles választéka is azt a célt szolgálja, hogy nálunk biztosan megtalálja, amit keres. Nálunk vannak a legjobb Bobcat minikotróbérlési árak Budapesten és el tudjuk szállítani a kibérelt Bobcat-et a megfelelő tartozékokkal együtt az Ön által megjelölt helyre. Béreljen kompakt minikotrógépet kényelmesen, Bobcat bérlés kezelővel, vagy kezelő nélkül.

adatok

Kompakt és sokoldalú

A Bobcat nagy vonó, húzóereje kiemelkedőteljesítményt biztosít az árkokba a föld visszatöltéséhez vagy az egyéb anyagok mozgatásához, szállításához. A független lengőgém és a 360 fokos elforgatás lehetővé teszi, hogy olyan területeken dolgozzon, ahol korábban a lapát volt az egyetlen lehetőség. Több rögzítési lehetőségével a Bobcat egy rendkívül rugalmas eszköz.

Gyors kiszállítást biztosítunk a rakodógépekhez, teletankolt tiszta állapotban adjuk át őket és így is kérjük vissza. Ha kezelővel bérli a Bobcatet akkor nem kell kauciót fizetnie. Szélességben és kapacitásban összehasonlítható a kerekes csúszó kormányzású Bobcat és a kompakt lánctalpas rakodó (gumi lánctalpas csúszó kormányzású) modellek. Nálunk mindkét típusú földmunkagép kibérelhető rövid, illetve hosszabb távra is kezelővel vagy anélkül.

Kapcsolat