Mire használható a Bobcat?

Ha ipari munkagépekről van szó, kevés gép olyan létfontosságú, mint egy mini kotrógép. A mini kotrógépek sokoldalú építőipari gépek, amelyek számos felhasználási területet és funkciót biztosítanak számos iparágban és munkában. Cégünk új és használt mini kotrógépek széles választékát kínálja rövid vagy hosszútávú bérlésre.

Mi mindenre használható egy mini kotrógép, exkavátor?

A kotrógépeket jellemzően kanalas ásásra és árokásásra használják. Sokoldalúságuk és hatékonyságuk létfontosságúvá teszi az építkezéseken az olyan változatos iparágakban, mint az építőipar, a bányászat, az erdészet a csővezeték fektetés és még sok más. Különféle típusú kotrógépek léteznek, attól függően, hogy milyen munkát kell elvégezi.

A lánctalpas kotrógépek gémből, merítőkarból, kanálból és vezérlőkabinból állnak, amelyek mindegyike egy forgó platformon van, míg a vezetőfülke lánctalpakon ül. A gép kanala vagy tolólemeze a futóműhöz van rögzítve a nagyobb erőkifejtés érdekében. Ez a fajta teljesítmény tökéletesen alkalmas olyan feladatokra, mint az ásás, anyagmozgatás, bontás, külszíni bányászat és sok más. Ha kisebb területen dolgozik, a lánctalpas kotrógép páratlan teljesítményt kínál a munka elvégzéséhez.

Adapterek segítik a funkciók kiterjesztését

Erdészeti munkáknál a hidraulikus tartozékok segíthetnek a bozótvágásban és az erdészeti talajtakarásban, és gyorsabban biztosítják a kitermelést, mint más lehetséges módszerek. Hasonló módon a kotrógépek rendkívül hasznosak az általános építőipari vagy tereprendezési feladatoknál olyan helyeken, ahova a nagyméretű járművekkel nem lehet behajtani

A Bobcat

A kerekes kotrógép vagy Bobcat kerekeken ül, ami mobilabbá teszi, mint amilyen egy lánctalpas kotrógép. Ez a mobilitás lehetővé teszi számukra, hogy gyorsabban mozogjanak egyik helyről a másikra. Ez nagy előnyt jelent az olyan munkákban, mint az árkok tisztítása, árokásás, föld eltolása egyengetése és egyéb terep, útkarbantartási munkák. A Bobcat a Bobcat macskaféléről kapta nevét utalva a mozgékonyság, fürgeség és nyers erőre. A műanyag lánctalpas kotrógép inkább a helyben végzett munkákban teljesít jól, hol nem kell túl sokat mozogni, bár a lánctalpas is képes 1.9 Km/órás haladásra. A kotrógép képes nagyon pontos árkot ásni akár két kifeszített kötél mentén. A kiemelt földet fel is tudja rakni egy teherautóra tehát egy mozdulatsorból elszállíthatóvá teszi a kiemelt anyagot.

Mire használható a Bobcat?

Kotrógépek

A kotrógépek a téli szezonban is hasznosak lehetnek olyan módokon, amelyekre általában nem is gondolnánk. Például az egyszerű hóeke és hómaró tartozékok ideálissá teszik a hóeltakarításhoz, különösen nagy területeken, például parkolókban.

Ha kisebb munkája van, kompakt mini kotróink is elérhetőek, amelyek elég könnyűek ahhoz, hogy könnyen és gyorsan szállíthatók legyenek. Az ilyen típusú kotrógépek rendkívül hasznosak lehetnek árokásási feladatokhoz, mivel a hidraulikus rendszerek fejlődése gyakran annyi erőt és képességet biztosít számukra, mint sokkal nagyobb berendezések.

Ha figyelembe vesszük a különböző kotrógépeket és kotrógép tartozékokat, akkor nincs sokoldalúbb földmunkagép a Bobcatnél és a Mini kotrógépnél, ezért létfontosságú a használata sok különböző iparágban és építőipari területen. Új és használt kotrógépeket kínálunk bérlésre olyan márkáktól, mint a Carter ás Bobcat kiemelkedő választékot kínálva Önnek. Amikor elkezd gondolkodni a következő munkán, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy biztosíthassuk a munkához megfelelő felszerelést. Nem számít, milyen iparágban dolgozik, egy kotrógép segíthet gyorsabban és hatékonyabban elvégezni a munkát.

Kotrógép bérleti díja

A kotrógép bérleti díja lehet, hogy magasnak tűnik első ránézésre azonban az általa elvégezhető munka nagysága sokkal nagyobb, mint amekkora munkát élőerővel, nehéz csákányozással, lapátolással el tudna végeztetni. Arról nem is beszélve, hogy kizárólag a gépkezelő munkatársat kell beengedni az ingatlanába, ha kezelőt is kér a géphez, nem pedig több ismeretlen embert. A kotrógép folyamatosan egyenletes munkateljesítményt nyújt reggeltől estig és nem fárad el, nem káromkodik, nem rúg be, és nem kell folyamatosan figyelmeztetni a munkára. Ezért a Bobcat és mini kotrógép bérlés földmunkára egy rövid és hosszútávon is kifizetődő befektetés.

Remek gépek fészerek vagy egyéb tégla és beton építmények bontási munkáihoz is. A különböző adapterek segítségével átalakíthatjuk a masinát bontókalapácsos munkagéppé, vagy a rézsü kanállal árkot áshatunk a házunk előtti csatornának. Különféle tereprendezési munkákhoz kiválóak, tavak és medencék ásásához, tuskók eltávolításához stb. Mivel sok kompakt modell képes elférni a szűk hátsó udvarokban és egyéb kisméretű helyeken, ahova nagy markoló nem fér be és ahol csak emberi élőmunkával lehetne dolgozni a lapátolás az egyetlen opció.

A gépekkel nem csak kisméretű munkákat lehet elvégezni, hanem nagyméretű projekteket is végre lehet hajtani velük úgy, mint ház alap kiásása, sávalap ásás, medence kiásás, aknák pincék kiásása, nagyon gazos elvadult terepek rendezése, a talaj felső rétegének eltávolítása.

A mini kotrógépek a legtöbb építési projekthez elengedhetetlen ipari berendezések. A kotrógépeket mindenféle munkához használják, például anyagmozgatáshoz, tereprendezéshez, bontáshoz, bányászati ​​projektekhez, árokásáshoz, csatorna kotráshoz, medence és kerti tó építéshez és építkezéshez.

Egy mini kotrógép felépítése

A kotrógép alváza egy gémből, merítőből és kanálból áll. Ezek a darabok egy forgó házon ülő fülkéhez csatlakoznak. Általában egy tonna súly mellé nagyjából 3méteres munkatávolság adott, a legtöbb gép teljes 360 fokkal elforgatható a munkaterület jobb átláthatósága érdekében. Nagyjából kétméteres ásási mélység és kétméteres rakodási magasság érhető el, de ez az egyes típusoknál változhat. A kotrógépek a gyártótól és a projekt jellegétől függően lánctalpas vagy kerekes kivitelben is kaphatók. MI elsősorban a Bobcat kerekes kotrógépet és a Carter lánctalpas minikotrót kínáljuk ügyfeleinknek.

A mini kotrógépek különböző méretekben állnak rendelkezésre, és akár 2 tonnát is nyomhatnak. A kotrógépekhez sok egyéb adapter is rendelkezésre áll, amelyek az ásókanál helyére léphetnek a gép változatosabbá tétele érdekében. Ha a kanalat kicseréli csigára, fúróra, hasítógépre, betonkalapácsra vagy gereblyére, a mini kotrógépek sokféle munkához használhatók.

A megfelelő kotrógép kiválasztása a munkához

A projekthez szükséges kotrógép kiválasztásának legjobb módja annak felmérése, hogy pontosan milyen gépre van szüksége. A megfelelő méretű kotrógép, a szükséges tartozékok és a felszerelések szükségességének meghatározása alapján dönthet úgy, hogy kotrógépet bérel. Hatékonyabb lehet egy munkához, ha a szükséges feladatnak megfelelő méretű gépet és adaptert bérel, ahelyett, hogy egy gépet próbálunk meg alkalmassá tenni minden feladatra. Például ha keskeny árkot kell ásni, csöveket kell kiásni, vagy egyéb ilyen feladat van akkor a mini kotrógép a jó választás. ha a kertben le kell gyalulni a talaj felső rétegét az elszáradt füves gazos réteggel akkor a Bobcattel gyorsabban célt érhet. Tehát ha megvan a feladat, amit el kell végezni, akkor kiválaszthatjuk hozzá a megfelelő eszközt.

Mire jó?

A kotrógépeket gyakran használják földmunka projektekhez vagy olyan projektekhez, ahol sok ásásra van szükség. Ennek ellenére a rendelkezésre álló tartozékok és bérelhető kotróméretek sokfélesége miatt ezek a gépek bármilyen méretű ásatási projektben hasznosak lehetnek.

A kotrógépek méretei és osztályai általában a következő kategóriákra oszlanak: mini, közepes, nagy, adapterrel bővíthető funkciók és kerekes. Vannak speciális kotrógépek is, amelyeket kifejezetten bányászathoz készítettek.

Az, hogy milyen méretű kotrót bérel elsősorban az elvégzendő munka határozza meg, a kerti közművek kiásásához kifejezetten ajánlani szokták a mini kotrógépet

A tereprendezéstől a teljesen új, sokemeletes ingatlan építéséig szinte minden építési projektnél számíthat a Bobcatre és a mini kotrógépre, különösen az alapozási munkálatoknál, illetve a végén a tereprendezésnél. A méretbeli eltérések lehetővé teszik, hogy nagy építkezéseknél és kisebb háztáji projekteknél, felújításoknál is használhatók. A különböző méretű Bobcatek mellett számos különböző típusú kotrógép is létezik.

Mi elsősorban a mindenki által keresett és kedvelt típusokat vásároljuk és adjuk bérbe, mivel ezek használata könnyen elsajátítható, és jó munkát lehet velük végezni gyorsan és hatékonyan. Az általunk bérbeadott földmunkagépek nagyon kis helyeken is könnyen használhatók, kedvező fogyasztásúak, univerzálisak, szinte minden adódó feladatot el lehet velük végezni.