Komatsu bérlés

Komatsu földmunkagép bérlés Budapesten, olcsó földmunkagép bérlés, minikotró bérlés, gép bérlet, gépkölcsönzés. Béreljen Komatsu földmunkagépet Csepeli XXI. kerület személyes átvétellel vagy kiszállítással is. A gépeket tisztán, tele tankolva azonnal munkára készen adjuk át. Komatsu bérlés árak miatt hívja kollégánkat vagy tekintse meg weboldalunkon a földmunkagép bérlés árak -at. Ha nincs olyan kezelője, munkatársa, aki ért a Komatsu kezeléséhez akkor kérheti a gép bérlését kezelővel is.

A Komatsu alapvető földmunkagépeket fejleszt évtizedek óta, új termékeibe beépítve a Komatsu gépek felhasználóinak tapasztalatait. A Komatsu technológia használata közben okkal van az az érzés, hogy ezeket a berendezéseket olyanok fejlesztették, akik dolgoznak is velük. A gépek irányítása és kezelése nem is lehetne egyszerűbb, minden botkormány, kapcsoló és pedál célszerűen és logikusan van elhelyezve és nagyon könnyű velük dolgozni.

A Komatsu cégcsoport alapvető célkitűzése, hogy olyan gépeket fejlesszen, amelyekkel élmény a munka minden perce. A Komatsu gépek strapabíró, fürge, mozgékony munkagépek, miközben megbízható működés és alacsony fogyasztás jellemzi őket. A felhasználók nagyon szeretik a Komatsu munkagépeket mert könnyen el lehet sajátítani a kezelésüket és gyorsan, pontosan, nagy mennyiségű munkát képesek elvégezni viszonylag szűk helyen forgolódva is. 

Mire használható a Komatsu kotró rakodó földmunkagép?

 • kemény sziklás föld kiásása,
 • pince, mélygarázs helyének kiásása, föld kitermelése,
 • raklapos építőanyag stb. mozgatása az adapterként felcsatolható targonca villákkal
 • Teljeskörű bontási munkát is végezhetnek a Komatsuval.
 • nagyon kis szélességű nyílászárón is befér, illetve kijön.
 • Kertépítés, terep egyengetés, építkezéshez terep előkészítése, dózerolása,
 • Bontási munkák után a sitt és törmelék összeszedése és szállítójárműre rakodása.
 • Felépítmények alap kiásása, felújításnál épületen belül is képes a jármű a föld kitermelésére,
 • Közműárkok kiásása, csatornázáshoz, vízvezeték, villamos vezetékek helyének,
 • Bozótírtás, fagyökerek kiemelése, fakitermelés,
 • Medence, kerti tó kiásása,

A gépek kezelése könnyen, gyorsan megtanulható, akinek van jogosítványa annak már általában nem okoz gondot a Komatsu betanulása. ha kezelővel bérlik a járművet akkor nem kérünk kauciót. A Komatsu munkagépek lengéscsillapított, pattogásgátlóval vannak felszerelve, nem szórják szét a kanálba vett anyagot. A Komatsu robosztus felépítése komoly munkára lett tervezve, a fürge mozgás nagy teherbírással társul. Alsó súlypontja miatt nem könnyen borul fel, a hátulról előre nyúló emelőkarok, a hátsó ellensúly kiegyenlíti az első kanál terhelését, ezért nagyon jó terhelési és dinamikai mutatókkal rendelkezik ez a csúszókormányzású földmunkagép.

Munkatársaink, munkagép kezelőink magasan képzett gyakorlott gépkezelők, akik sok óra gyakorlatot szereztek sokféle munkafolyamattal. A gépkezelő ára óradíjas, kérjen árajánlatot telefonon, vagy tekintse meg ár listánkat.

Komatsu bérlés

Ingyenesen mérjük fel a munkát részletekért hívjon a fenti telefonszámon. Megbízható gépkezelőt kérhet a Komatsuhoz, aki maga színvonalon végzi a gépkezelést és sokszáz helyszínen végzett földmunkát és egyéb építőipari jellegű munkát akár építésről, akár bontásról volt szó. A Komatsu bérlés nem csak kényelmesebbé teszi az elvégzett munkát, hanem sokkal gyorsabbá is, hiszen az emberi munka költségeiben és mennyiségében sem tudja felvenni a versenyt egy földmunkagéppel. A lapátolás nem hatékony, viszont fárasztó munka, a nap végére egyre csökkenő teljesítménnyel. Egy gép mindig egyforma teljesítményt nyújt, ha rendesen karban van tartva és töltenek bele üzemanyagot.

Komatsu bérlés kezelővel vagy kezelő nélkül is

Ha valaki nem szeretne a gép betanulásával foglalkozni, akkor is bérelhet tőlünk Komatsut kezelővel. Ebben az esetben nem kell kauciót fizetni. A gépkezelő a bérlő kívánsága és útmutatásai alapján végzi el a munkát.

Milyen okmányok szükségesek Komatsu bérlés esetén?

Magánszemély esetén:  

 • Lakcím kártya, személyi igazolvány.
 • Kaució megbeszélés szerint.
 • Ha gépkezelővel bérli a munkagépet nem kérünk kauciót.

Cég esetén:

 • Érvényes Cégkivonat.
 • Aláírási címpéldány.
 • Meghatalmazás, Amennyiben nem az aláírási címpéldányon szereplő személy a bérlő.

A Komatsut tisztán, tele tankolva adjuk át, és így is várjuk vissza.

Minimális bérlési idő 24-óra!

A gépek használatáért és a balesetmentes munkavégzésért a bérlő felelős, a bérlés elején és a végén a munkagépek állapotát együttesen átnézzük. A bérlési időszak végén a bérlőnek le kell tisztítania a munkagépet és tele kell tankolni, hogy a következő bérlő is egyből tudjon vele dolgozni. Ha fentiek nem történnek meg akkor jogosultak vagyunk a gép tisztítására és az üzemanyag tankolásra külön díjat felszámolni. A gépekkel csak olyan munkákat lehet végezni, amelyek nem okozzák a munkagép meghibásodását, túlterhelését.

A Komatsu mozgása szokatlan lehet annak aki csak személyautót vezetett idáig, viszont nagyon gyorsan és könnyen megtanulható a kezelésük. A Komatsu 15km/ó sebességgel képes a közlekedésre ezért szállító járművel kell a munkavégzés helyszínére szállítani, illetve onnan vissza a telephelyre. Komatsu bérlés áraink nem tartalmazzák a gép szállításának a díját. A munkagép Csepelen a telephelyen átvehető munkaidőben, a kiszállítás költsége külön megbeszélés alapján kerül kiszámításra. Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésre.

Bontásnál ügyelni kell arra, hogy a gép súlyát a födém elbírja, ha épületben dolgozunk, ha kint a szabadban, az aknatetőket kell elkerülni, (vízóra akna, emésztő stb.), hogy a gép ne szakadjon be. A bontásnál a törmelék lehullása, bedőlése okozhat problémát, a gép épségére a bérlő vigyázni köteles. A mozgás előtt minden esetben győződjünk meg róla, hogy a gép hatósugarában nincsenek emberek, illetve nem borítunk fel semmit, nem megyünk semminek.

Kérjen ingyenesen árajánlatot, hívjon a fenti telefonszámon.