Bobcat bérlés

Bobcat bérlés, Bobcat kölcsönzés Budapest Csepel telephelyi átvétellel vagy országos kiszállítással. Ezt a nagy teljesítményű földmunkagépet meredek lejtőkön, szűk helyeken és durva terepen használhatja, ahol más kompakt kotrógépek felborulhatnak, vagy ahol egyébként lánctalpas gépre lenne szüksége. A Bobcat földmunkagépekkel elvégezhető munkák a következők: tereprendezés, alapásás, pincetömb kiásás, medence kiásása, kerti tó ásása, raklapos anyagmozgatás, pl. térkő, zsákos áru raklapos mozgatása, lyukfúrás, kerítésoszlop fúrás, 20cm-90cm átmérővel, akár 6 méteres mélységig, házbontás, melléképület bontás, kertrendezés, fagyökerek kiásása árokásás- ami lehet közmű árok ásás, sávalap ásás, betontörés, aszfalt törés, útalap törés, aljzatbeton törés, hókotrás, épületbontás. Szóródó áruszállítás, elterítés, teherautóra rakás, vízóra akna kiásás, ciszterna kiásás, szikkasztó ásás, bozótírtás géppel gyökerestül.

Bobcat minikotró kölcsönzés

Béreljen Bobcat mini kotrógépet a földmunka végzéshez, nem fog csalódni benne! Ezek a gyors és fürge mozgású csúszó kormányzású gépek nagyon nagy mennyiségű munkát képesek elvégezni nagyon rövid idő alatt nagyon kis helyen. Akár bontásra szeretné használni a Bobcatet akár építésre, jó választás, hiszen kifejezetten ilyen és ehhez hasonló célokra lettek ezek a gépek kifejlesztve. A Bobcat bérlés árak és az építőipari gépek széles választéka is azt a célt szolgálja, hogy nálunk biztosan megtalálja, amit keres. Nálunk vannak a legjobb Bobcat minikotróbérlési árak Budapesten és el tudjuk szállítani a kibérelt Bobcat-et a megfelelő tartozékokkal együtt az Ön által megjelölt helyre. Béreljen kompakt minikotrógépet kényelmesen, Bobcat bérlés kezelővel, vagy kezelő nélkül.

 Bobcat bérlés

Kompakt és sokoldalú

A Bobcat nagy vonó, húzóereje kiemelkedőteljesítményt biztosít az árkokba a föld visszatöltéséhez vagy az egyéb anyagok mozgatásához, szállításához. A független lengőgém és a 360 fokos elforgatás lehetővé teszi, hogy olyan területeken dolgozzon, ahol korábban a lapát volt az egyetlen lehetőség. Több rögzítési lehetőségével a Bobcat egy rendkívül rugalmas eszköz.

Szélességben és kapacitásban összehasonlítható a kerekes csúszó kormányzású Bobcat és a kompakt lánctalpas rakodó (gumi lánctalpas csúszó kormányzású) modellek. Nálunk mindkét típusú földmunkagép kibérelhető rövid, illetve hosszabb távra is kezelővel vagy anélkül.

Gyors kiszállítást biztosítunk a rakodógépekhez, teletankolt tiszta állapotban adjuk át őket és így is kérjük vissza. Ha kezelővel bérli a Bobcatet akkor nem kell kauciót fizetnie.

Bobcat kezelővel

Nincs olyan munkatársa, aki ismeri a csúszókormányzású Bobcatet, minikotrót vagy kompakt lánctalpas rakodót? Szakképzett gépkezelőkel állunk rendelkezésére, amelyek akár 24 órás, akár több hónapos projektekhez is elérhetőek.

Bobcat kölcsönzés

Egyesek számára csak a Bobcat az elérhető földmunkagép alternatíva, és ennek jó oka van. Míg az összes csúszókormányos rendkívül jól manőverezhető az olyan gyakori ipari munkákhoz, mint a felhajtókon való mozgás a hóeltakarítás és a földmozgatás nagyobb tereprendezési és építési projekteknél, a Bobcat kissé mozgékonyabb sáros talajon és szűkebb helyeken, és jobb láthatóságot biztosít. A Bobcat vonzereje az egyszerű dolgokon is megmutatkozik, mint a kényelem és a rejtett zugok hiánya, ahol a sár és más laza anyagok gyakran felhalmozódnak, mint más lánctalpas rakodókon. Ezért még a tisztítása is egyszerűbb. Számos Bobcat gép nagyobb emelési és ürítési magasságából, valamint nagyobb teljesítményéből profitálhat. Ezeknek a csúszókormányzott rakodóknak a kompakt jellege lehetővé teszi számukra, hogy bejussanak az épületek és ingatlanok közötti szűk terekbe, ahova más munkagép nem férne be míg az automatikus menetvezérlés (egyes típusoknál) csökkenti az anyag kiszóródást, minimalizálja a működési erőfeszítést és csillapítja a pattogást.

A Bobcat márka a megbízhatóság és az alacsonyabb karbantartási igények hihetetlen hírnevének előnyeit is hordozza magában, ami azt jelenti, hogy kevésbé valószínű, hogy a projekt során műszaki problémák zavarják meg a munkát.

Bobcat földmunkagép, minikotró és kompakt lánctalpas rakodó szállítása

A Bobcat bérlés során kérésre gyors és biztonságos szállítást biztosítunk az Ön által kijelölt munkaterületre. Időben és költségkereten belül szállítjuk munkagépét, javítva a hatékonyságot és segítve a munka pontos elvégzését. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megtudja, mekkora árkedvezményt kaphat a bérlési időre.

Bobcat bérlés szervizelve, használatra kész állapotban

Nincs értelme olyan drága gépet vásárolni, amelyet csak néhány alkalommal fog használni. Tehát mi végezzük el Ön helyett az egyszeri nagy befektetést, a csúcskategóriás csúszókormányzású Bobcat, minikotrók és kompakt lánctalpas rakodógépek megvásárlását. Ezeket a gépeket tisztán, munkára felkészített állapotban, ellenőrzött olajszinttel, hűtőfolyadékkal feltöltve, tele tankolva adjuk át, hogy Önnek csak használnia kelljen. Minden bérelhető földmunkagépünket minősített szerelők tartják karban, így ezek a gépek mindig készen állnak a munkára.

Béreljen egy Bobcatet

Büszkék vagyunk arra, hogy a lehető legjobb felszerelést kínáljuk ügyfeleinek. A Bobcat olyan berendezéseket hozott létre, amelyek több mint 60 éve segítik a munka elvégzését. Mindig számíthat a Bobcatre, hogy kiváló minőségű és csúcsteljesítményű gépeket, tartozékokat és szerszámokat készítsen, amelyekben megbízhat. A Bobcat évek óta vezető szerepet tölt be az iparágban, aki egyszer dolgozott Bobcattel az utána is ezt fogja választani, könnyű kezelhetősége, robosztus munkabírása, mégis kis méretei miatt.

A Bobcat nagy és kis földmunkagépek nemcsak megfelelően végzik el a munkát, hanem ami még fontosabb, biztonságosan. A gépek kezelése gyorsan és rövid idő alatt elsajátítható, és megszokható. Logikus, jól felépített kezelőszervek, biztonságos kezelőtér, minden irányba jó kilátás jellemzik ezeket a gépeket.

Ha Ön is szeretne Bobcat földmunkagépet bérelni akár hévégére is akkor kérem hívjon a fenti telefonszámon.